tiistai 25. syyskuuta 2012

Kukkasia

 Sain tässä männä viikolla mieheltä kukkia, ja päätin samalla aktivoitua jälleen tämän blogin suhteen. Kiirettä on pitänyt eikä kaikkea ole mukamas jaksanut tehdä. Syyskuuhun on kuulunut viikonloppureissailua, uusia opintoja ja muuten vain väsymystä. Liekö tämä syksy, mikä saa olon niin veteläksi :)
 Kauniit kukat ansaitsivat kuitenkin tulla ikuistetuiksi ja niinpä nappasin erään yönhämyssä kuvat kukkasista. Aivan yksikseen ei meillä kukkien tarvitse koskaan olla, sillä näitä pieniä karvaisia kavereita löytyy kyllä mussuttamaan joka lehden nurkkaa :)
  

 Tämä lieneekin ensimmäinen kunnon kuva täällä uudesta tulokkaastamme; Tikrusta. Tikru on syntynyt tämän vuoden äitienpäivän aattona äitini kissalle. Tikru syntyi kahden sisaruksen kera ja on sisarusparven nuorin kisu. Sisarukset jäivät äitini perheen hoiviin ja Tikru muutti meille asumaan. Ja todella hyvin on sopeutunut. Meillähän nuita kissoja on kaksi jo ennestään.


Ja tässä vielä vanhemman kissan Tyttelin taidonnäyte. Ei ne ole vain ne "nuoret", jotka jaksavat.... kyllä nämä pienet tihutyöt onnistuvat muiltakin. Kuva on niin hämärä ettei tarkkaan näy... mutta on sillä lehti suussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti