tiistai 17. heinäkuuta 2012

Minä sydän kirpparit


Aikuisiän myötä olen saanut rakkauteni kohteeksi kirpputorit <3 Ihan vain kirpputoreilla kävely ja katselu saavat mielen paremmalle tuulelle. Joensuussa suurempia kirppareita on jopa kolme kappaletta, ja mukaan tarttuu usein kaikkea pientä kivaa, kuten astioita tai sisustustuotteita, sekä hömppäkirjallisuutta. Olen vihdoin saamassa sen suuren ja pursuilevan kirjahyllyn, josta löytyvät kaikki lempikirjailijani ja parhaat ikinä lukemani kirjat :) Tuo pursuileva kirjahylly ei edes mahdottoman kalliiksi tule, sillä kirjoja bongaan lähinnä muutaman euron kappale hintaan. Normaalihintaista kirjaa tuskin menisin enää ikinä kirjakaupasta ostamaan, koska kirpparilta voi löydöt tehdä paljon halvemmalla. Tietenkin mukana täytyy olla sitä tuuria, mutta kun lähtee kiertelemään sillä periaatteella, että katselee vain... pääsee jo pitkälle. Aina ei vastaan tule välttämättä mitään kiinnostavaa, mutta voi sitä riemua, kun vastassa onkin aarre. Sillä niinhän se on: toisen romu on toisen aarre.
Etenkin sisustustuotteet ovat alkaneet kiinnostaa, sillä sen verran pihejä olemme, ettei normaalihintaisiin sisustusliikkeisiin ole juurikaan enää asiaa. Tavarat saadaan joko kirpparilta tai tori.fi -palvelusta.
Mutta tässä se itse asia: maanantaina Lieksan kirpparilta muutamalla eurolla löydetty ihanuus :) Hengitysyhdistyksen kirppari on Lieksassa se meidän lemppari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti