lauantai 4. elokuuta 2012

Kaikki on vinksin vonksin....

...tai ainakin heikun keikun. Näin siinä käy, kun saa inspiraation! Ei taida löytyä sellaista asiaa, jota ei omien kisujensa eteen tekisi. Nimittäin tällä kertaa henkilökuntakin muuttaa puuhun asumaan :D


Tämän ns. inspiraation seurauksena hankittiin muka edullisesti suuri parvisänky ratkaisemaan kotimme tila-ahtautta ja työskentelytilojen puutetta. Tämä on vain tälläinen aikuisten malli ;) Parvisänky bongattiin tori.fi -palvelun kautta, ja kotiutuikin meille jo samana iltana. Mikään uuden uutukainen malli ei suinkaan ole kyseessä vaan (suoraan sanoen) maalausta tarvitseva rumilus. Mutta sehän on juuri sopiva yksilö meidän tarpeisiin. 

Miehen kanssa ollaan nyt maalaa sutaistu parvisänky taitojemme mukaan kahteen kertaan koottuna. Maalausjäljestähän olisi tullut varmaankin parempi, jos parven olisi malttanut maalata osina. Mutta minnekän sellaisen määrän osia virittelet kaupunki kaksiossa kuivamaan... :/ Mutta lopputulos on valumineen kuitenkin alkuperäistä parempi. 


Eilen maalattiin sänky toiseen kertaan, ja nyt ollaan sopivasti pakosalla miehen vanhempien luona. Sänky kuivanee sunnuntaihin mennessä kunnolla, jonka jälkeen huoneessa olevaa kaaosta pääsee taas hallitsemaan. Tuntuu, että koko kämppä on vinksin vonksin, kun tavarat ovat evakossa ties missä. 

Nyt kun keksisi vielä, miten hyödyntäisi kokonaan tuon parven alle jäävän tilan työtasoiksi. Periaatteessahan sinne sopisi yksi parin metrin työtaso, ja sivuun vielä metri. Tarkoituksena olisi saada ainakin miehen työpiste sinne, mahdollisesti minun ja vielä ompelukoneen paikkakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti