keskiviikko 1. elokuuta 2012

Neulatyyny kupissa

Kahvikuppeihin tehtyjä neulatyynyjä on näkynyt blogeissa jo pidemmän aikaa, ja pitihän sellainen itsekin saada... Miksei oma työpöytä voisi näyttää inspiroivalta? :) Kuvan kahvikuppi on löytö kirpputorilta. Oikeastaan lautanen ja kuppi ovat eri paria, mutta tässä yhteydessä mielestäni aivan sopivat toisilleen. Aivan ihanat hiukan kuluneine kuvioineen. 

Tämä neulatyyny on helppo valmistaa; ohjeet löytää esimerkiksi täältä Suuren Käsityön sivuilta. Ohjeesta poiketen laitoin vielä kupin sisäreunoille jotakin super-liimaa ennen kangaspallon painamista kuppiin, jotta pallon ylösponnahtamista ei tarvitsisi käytössä pelätä. Myös asetin voisi liimata kahvikupin pohjaan, jos haluaisi tästä setistä tukevamman. 

Neulatyynyä esittelemässä mieheltä saamani kettu-pehmolelu, joka on kesälomamatkan löyty Koskelan Keramiikasta Ähtäristä. Pehmolelu on Teddykompanieet i Båstad AB valmistama ja laadultaan mielestäni ihana. Minulla on eräs toinenkin yrityksen pehmolelu ja tuo pintamateriaali on valloittavan pehmeä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti