keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Syksy tulee...

Tänään satoi aamuyöllä niin, että ropina kävi. Kai se olisi jo aika uskoa, että syksy on tullut. Illatkin alkavat olla niin masentavan hämärät.

Eilen löydettiin kuitenkin jostakin virtaa ja ahkeroitiin; käytiin kaupoilla ja samalla ostettiin vihdoin kanervia tuohon olohuoneen ikkunalle. Ei tarvinnut kuin istutella, kun mies oli aikaisemmin siivonnut ikkunat alusta loppuun. Helppo homma :)

Pääsin tosiaan lopettelemaan työpäivän hiukan aikaisemmin eilen ja käytiin sen ansiosta paikallissa Idän Maito -myymälässä sekä erään lihajalostamon ja leipomon tehtaanmyymälässä herkkuostoksilla. Jääkaappi ja pakkanenkin on nyt täynnä herkkua niin, että ensi viikollakin varmaan syödään hankittuja tuotteita :) Mies ei ollut myymälöissä aikaisemmin käynyt, joten piti käydä näyttämässä, millaisia aarreaittoja lähiseudultakin löytyy :)


Muutoin illat ovat kuluneet lokoisasti koneella sisällä lämpimässä ja herkkuja on tullut ehkä syötyä hiukan luvattua enemmän... Ompeluinnostus on myös nostanut päätää ja valmistuneita tekeleitä nähtäneen myös täällä jahka saan vain kuvat niistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti